Stránka nenalezena - Blue Style Blog
Tlačítko Zpět nahoru
„Každému připadají hvězdy jiné. Tomu, kdo cestuje, ukazují cestu. Pro jiného jsou to jen světélka na nebi. Pro vědce je to problém k řešení.“ Antoine de Saint-Exupéry

Nejnovější příběhy z cestování

UPS!
Zdá se, že se váš let ztratil nad Bermudami.
Stránka nenalezena.

Co by vás mohlo zajímat

dovolená v Bulharsku

Hotelové služby v Bulharsku se hodně zlepšily, tvrdí Lenka Pátek

Jestlipak víte, která evropská letní destinace aktuálně zažívá velice úspěšný restart? Nejspíš tušíte správně, že se jedná o Bulharsko! Mohu to potvrdit, a to rovnou dvojnásobně. Jednak jako cestovatelka, která bulharské pobřeží Černého moře v posledních letech opakovaně navštívila, a jednak jako obchodní ředitelka cestovní kanceláře Blue Style. Vidím, že čísla hovoří jasně. Zájem o […]

Číst více

Cestujte s námi: Výhody First Minute dovolené

First Minute dovolená: Široká nabídka, výhody a slevy

Jaké jsou výhody koupě zájezdu u cestovní kanceláře? Proč si pořídit dovolenou s dostatečným předstihem? V čem se First Minute dovolená liší od Last Minute? To všechno vám prozradíme v tomto článku!

Číst více

Experti na cestách: 58. díl

Experti na cestách: 58. díl

Reportérka TN Live Petra Staňová se ve speciálu z Ománu vydala do těch nejlepších hotelů, které destinace nabízí. Navštívila také jednu z nejkrásnějších pouští na světě Rub al-Chálí. Ochutnala nejen tamní tropické ovoce, ale i velbloudí maso na několik způsobů.

Číst více

Cameo: Ostrůvek u Zakynthosu patří k největším místním atrakcím

Řecký ostrov Zakynthos je věhlasný díky skvostné pláži Navagio s vrakem pašerácké lodi. Jedná se o nejfotografovanější lokalitu na celém ostrově. Na druhém místě figuruje ostrůvek Cameo, ležící v zátoce Laganas, přibližně 200 metrů od přístavu Port Sostis na jihovýchodě Zakynthosu.

Číst více