Klidná a zábavná dovolená v Port Ghalib

DestinaceMarsa AlamEgypt

Egyptská Marsa Alam, jedna z nejoblíbenějších dovolenkových destinací, nabízí spoustu krásných letovisek. Jedním z nich je i malebný Port Ghalib s krásnou promenádou, písčitými plážemi a průzračným Rudým mořem.

S CK Blue Style můžete zažít nezapomenutelnou dovolenou v Egyptě hned v několika destinacích, mezi něž patří i oblíbená Marsa Alam. Tato oblast je velice krásná a klidná, proto se hodí zejména pro cestovatele, kteří si chtějí užít odpočinkovou dovolenou na plážích zalitých slunečními paprsky u průzračně čistého Rudého moře. 

Najde se tu však jedna výjimka – městečko Port Ghalib. I zde určitě zažijete okouzlující dovolenou plnou pohody, odpočinku a zábavy s jedním malým rozdílem. V letovisku to totiž žije i po setmění, přestože klidnějším způsobem než v rušných destinacích jako Hurghada nebo Sharm El Sheikh. Zkrátka a jednoduše tu najdete jak odpočinek, tak pestré možnosti zábavy.

Port Ghalib je uměle vybudované městečko, ve kterém najdete přístav, nádhernou promenádu vybízející k večerním procházkám okolo příjemných kaváren a restaurací, pěkné hotely prověřené po stránce kvality služeb a nabízející stravování formou all inclusive, nákupní zóny, golfová a volejbalová hřiště i další místa, kde lze sportovat, a mnoho dalšího. Několik dní v týdnu má dokonce otevřeno také místní diskotéka, pokud byste zatoužili po noci plné hudby a tance. 

Na přilehlé písčité pláži se můžete opalovat, relaxovat, plavat i šnorchlovat. Rudé moře tady nabízí pozvolný vstup do vody a je bohaté na pestrobarevná hejna ryb a další mořské živočichy. Ty můžete navíc spatřit hned několik metrů od pobřeží. Hoteloví hosté mohou na pláži zdarma využít lehátka i slunečníky a vypůjčit si plážové osušky. Najdete tu také toalety, sprchy a all inclusive bar, kde místo placení stačí jen ukázat hotelový náramek.

Letovisko je vhodné i pro rodiny s dětmi. Ideální je již zmíněný pozvolný vstup do moře, ale také přítomnost dětského hřiště, aquaparku a nabídka bohatých animačních programů. Během těch se vaše ratolesti zabaví a vy tak můžete mít chvíli čas sami pro sebe.

Slide

Vyrazte s CK Blue Style do egyptského letoviska Port Ghalib a zažijte romantické chvíle při západu slunce, vychutnejte si okamžiky klidu s osvěžujícím koktejlem nebo vodní dýmkou a nasbírejte mnoho nezapomenutelných zážitků!

Burj Khalifa

Největší atrakce Dubaje – slavná Burj Khalifa

Experti na cestách: 37. díl

Experti na cestách

Mohlo by vás zajímat

Olivový olej

Olivový olej:⁠ Zdravý a chutný suvenýr plný středomořského slunce

Chystáte se na dovolenou do některé ze středomořských destinací? Pak vás jistě potěší, že místní kuchyně se řadí k nejzdravějším na světě, protože využívá čerstvých lokálních surovin. Jednou z těch významných je olivový olej, kterému se někdy přezdívá tekuté zlato. Share Tweet Email

Číst více

Karkade aneb nápoj faraonů

Karkade: Osvěžující ibiškový nápoj, který si oblíbili již egyptští faraoni

Víte, z čeho je nápoj zvaný karkade a proč ho s oblibou pili již faraoni starověkého Egypta? My vám to prozradíme a společně se podíváme na pozitivní účinky, které tento téměř zázračný nápoj má. Share Tweet Email

Číst více

5 důvodů proč navštívit Tunisko

Proč jet do Tuniska: 5 důvodů, proč navštívit klenot severní Afriky

Proč jet do Tuniska? Kam jinam vyrazit na pohodovou dovolenou k moři, během které však budete mít příležitosti také k mnoha zajímavým výletům?  Share Tweet Email

Číst více