Stránka nenalezena - Blue Style Blog
Tlačítko Zpět nahoru
„Každému připadají hvězdy jiné. Tomu, kdo cestuje, ukazují cestu. Pro jiného jsou to jen světélka na nebi. Pro vědce je to problém k řešení.“ Antoine de Saint-Exupéry

Nejnovější příběhy z cestování

UPS!
Zdá se, že se váš let ztratil nad Bermudami.
Stránka nenalezena.

Co by vás mohlo zajímat

Experti na cestách: 5. díl

Cestování s dětmi, to je občas aktivita plná adrenalinu. S námi ji ale zvládnete bez problémů, mrkněte jak. A také si nechte poradit, které destinace i konkrétní hotely jsou pro rodiny nejlepší. Tedy, kde se děti pobaví a rodiče odpočinou.

Číst více

Experti na cestách: 13. díl

Experti na cestách: 13. díl

ŘECKO JE VŠECKO! Sami se o tom můžete přesvědčit tomtu dílu pořadu Experti na cestách, který je zaměřen právě na tuto oblíbenou destinaci. Jaká krásná místa navštívit, co zažít, a na co určitě nezapomenout? To Vám prozradí dnešní host, kterým bude naše obchodní ředitelka Lenka Pátek.

Číst více

Turecko

10 důvodů, proč milujete Turecko

Turecko patří v současné době k těm nejpopulárnějším turistickým destinacím, kam každý rok míří desítky milionů turistů. Rozmazlete se ve zdejších pětihvězdičkových resortech, projděte se tisíce let starými památkami a objevte jedny z nejkrásnějších přírodních scenérií, které na světě můžete najít. Turecko je zkrátka destinací, kterou je díky její pestrosti a svébytné kultuře opravdu snadné […]

Číst více

Tip na fotku – Hrad Ravadinovo

Jedním z unikátních míst, které může Sozopol nabídnout, je bezesporu pohádkový Hrad Ravadinovo. Asi byste však nečekali, že si jej postavil bývalý bulharský zápasník a světový šampion Georgi Tumpalov.

Číst více