Stránka nenalezena - Blue Style Blog
Tlačítko Zpět nahoru
„Každému připadají hvězdy jiné. Tomu, kdo cestuje, ukazují cestu. Pro jiného jsou to jen světélka na nebi. Pro vědce je to problém k řešení.“ Antoine de Saint-Exupéry

Nejnovější příběhy z cestování

UPS!
Zdá se, že se váš let ztratil nad Bermudami.
Stránka nenalezena.

Co by vás mohlo zajímat

Létání s dětmi vyžaduje klid a rozvahu, radí Lenka Pátek

Létání s dětmi vyžaduje klid a rozvahu, radí Lenka Pátek

Jako matka tří synů mám s cestováním s dětmi mnoho zkušeností. Co bych doporučila maminkám a tatínkům, kteří v budoucnu poletí poprvé v životě na dovolenou s dítětem? Především to, aby se takové cesty nebáli! Mohu potvrdit, že když je rodič v pohodě, nestresuje se, nepanikaří a logicky uvažuje, je v klidu i dítě. Důležité […]

Číst více

Ománská Salalah

Ománská Salalah: 7 tipů na výlety, které si nesmíte nechat ujít

Když se řekne Blízký východ, pravděpodobně si leckdo z vás představí pouštní krajinu, velbloudí karavany a rozpálená skaliska lemující obzor. Ti, kteří jsou s tímto fascinujícím regionem seznámeni trochu blíže však určitě namítnou, že je toho zde k vidění mnohem více. A pro ománské město a region Salalah (česky Salála) to platí minimálně dvojnásob.

Číst více

Dovolená na Kypru

Dovolená na Kypru: Objevte tisíciletou vinařskou tradici!

Sluneční paprsky se mihotají na hladině a od moře se nese jemný osvěžující vánek. Plážový písek hřeje do chodidel a starosti jakoby přestaly existovat. Co může takovému okamžiku chybět k dokonalosti? No přece sklenka skvělého kyperského vína! S ní bude vaše dovolená na Kypru už zcela bez chybičky. 

Číst více

Port Ghalib

Klidná a zábavná dovolená v Port Ghalib

Egyptská Marsa Alam, jedna z nejoblíbenějších dovolenkových destinací, nabízí spoustu krásných letovisek. Jedním z nich je i malebný Port Ghalib s krásnou promenádou, písčitými plážemi a průzračným Rudým mořem.

Číst více