Stránka nenalezena - Blue Style Blog
Tlačítko Zpět nahoru
„Každému připadají hvězdy jiné. Tomu, kdo cestuje, ukazují cestu. Pro jiného jsou to jen světélka na nebi. Pro vědce je to problém k řešení.“ Antoine de Saint-Exupéry

Nejnovější příběhy z cestování

UPS!
Zdá se, že se váš let ztratil nad Bermudami.
Stránka nenalezena.

Co by vás mohlo zajímat

Experti na cestách

Experti na cestách: 38. díl

Hostem nového dílu Expertů na cestách je dermatoložka Monika Arenbergerová. Dozvíte se, jak se zdravě a bezpečně opalovat a co dělat, když se na sluníčku spálíte. Reportérka Petra Staňová vám spolu s Lenkou Pátek, obchodní ředitelkou CK Blue Style, představí egyptské letovisko Marsa Matrouh a herec Igor Orozovič prozradí, jak letos tráví dovolenou. 

Číst více

Rilský klášter

Rilský klášter: Jedna z nejpůsobivějších památek Bulharska

Historický klenot ukrytý v úzkém údolí řeky Rily mezi lesy a horami – to je Rilský klášter, známý také jako Rilský monastýr.

Číst více

pozůstatky antického města Side

Fotoreportáž: Večerní procházka starobylým centrem města Side

Přibližně v půli cesty mezi tureckými městy Antalya a Alanya leží město Side. Nejkrásnější je jeho starobylé centrum, rozprostírající se na malém poloostrově. Budete-li trávit dovolenou na Turecké riviéře, rozhodně si nenechte ujít jeho návštěvu. Ideální je vypravit se do Side večer, kdy to tam nejvíce žije. Uvidíte antické památky, nakoupíte suvenýry a občerstvíte se […]

Číst více

Zvláštní zvyky, tradice a pověry antického Řecka

Zvyky, tradice a pověry antického Řecka

Ačkoli je dnes Řecko především vyhledávanou turistickou destinací, věříme, že malá exkurze do minulosti našim čtenářům neuškodí! Pojďme se tedy nyní společně podívat na některé zvláštní zvyky, tradice a pověry antického Řecka, které nám přiblíží, v jakém že to světě dávní Řekové vlastně žili.

Číst více