Stránka nenalezena - Blue Style Blog
Tlačítko Zpět nahoru
„Každému připadají hvězdy jiné. Tomu, kdo cestuje, ukazují cestu. Pro jiného jsou to jen světélka na nebi. Pro vědce je to problém k řešení.“ Antoine de Saint-Exupéry

Nejnovější příběhy z cestování

UPS!
Zdá se, že se váš let ztratil nad Bermudami.
Stránka nenalezena.

Co by vás mohlo zajímat

Palma Aquarium

Fotoreportáž: Palma Aquarium ve městě Palma de Mallorca

Chystáte se v létě na španělský ostrov Mallorca? CK Blue Style zajišťuje dovolenou v celé řadě letovisek, stačí si jen vybrat to nejvhodnější. Ať už budete pobývat kdekoliv, můžete se vydat na výlet do hlavního města Palma de Mallorca. Tam lze obdivovat skvostnou katedrálu La Seu, nakupovat suvenýry, oblečení, kosmetiku či místní potraviny, posedět v […]

Číst více

Dovolená na Kypru

Dovolená na Kypru: Objevte tisíciletou vinařskou tradici!

Sluneční paprsky se mihotají na hladině a od moře se nese jemný osvěžující vánek. Plážový písek hřeje do chodidel a starosti jakoby přestaly existovat. Co může takovému okamžiku chybět k dokonalosti? No přece sklenka skvělého kyperského vína! S ní bude vaše dovolená na Kypru už zcela bez chybičky. 

Číst více

Dovolená na Santorini

Dovolená na Santorini: Romantika, zábava a luxus

Někde jsem kdysi dávno slyšela, že Santorini buď milujete, nebo nenávidíte. Já jsem rozhodně v týmu “Miluji Santorini”. Hned, když jsem přistála na letišti, dýchla na mě naprosto pohodová atmosféra a v ten okamžik jsem to věděla… Tohle je ráj, tady to miluji! Je i pro vás dovolená na Santorini tou pravou volbou?

Číst více

egyptské jídlo molokhia

Molokhia: Tradiční egyptské jídlo, které připomíná špenát

Chystáte se na dovolenou do Egypta a láká vás ochutnat místní gastronomické speciality? Jednou z nejznámějších je molokhia, mulukhiyah, molokheyya nebo také mulukhiyyah. Tento pokrm na první pohled připomíná špenát ze školní jídelny, což možná někoho odradí. Můžeme vás však ujistit, že molokhia nemá se špenátem nic společného. Tedy kromě toho, že je tmavě zelená.

Číst více