Stránka nenalezena - Blue Style Blog
Tlačítko Zpět nahoru
„Každému připadají hvězdy jiné. Tomu, kdo cestuje, ukazují cestu. Pro jiného jsou to jen světélka na nebi. Pro vědce je to problém k řešení.“ Antoine de Saint-Exupéry

Nejnovější příběhy z cestování

UPS!
Zdá se, že se váš let ztratil nad Bermudami.
Stránka nenalezena.

Co by vás mohlo zajímat

GOLFOVÝ KLUB AL ZORAH

Al Zorah: Přírodní rezervace a golfový klub

Přírodní rezervace Al Zorah je součástí stejnojmenné předměstské části, která leží severně od města Ajman. Překrásná krajina tohoto přírodního klenotu je tvořena především mangrovníkovým porostem, jenž kromě jiného ukrývá malebné písčité pláže a zářivě tyrkysové laguny Perského zálivu.  

Číst více

Faraonova kletba aneb jsou obavy na místě?

Dovolená v Egyptě: Faraonova kletba aneb jsou obavy na místě?

Chystáte se na dovolenou do Egypta a obáváte se onemocnění, kterému se říká faraonova kletba či pomsta? Ve velkých letoviscích z ní strach mít nemusíte, přesto vám pro jistotu přinášíme rady a tipy, jak možnost nákazy snížit na minimum a co dělat, pokud i přesto onemocníte. Nenechte si zkazit dovolenou a buďte připraveni!

Číst více

Cabo de Gata

Cabo de Gata: Přírodní park v Andalusii okouzlí prázdnými plážemi

Španělsko je jednou z nejnavštěvovanějších zemí, nicméně ve známých letoviscích jako Costa Brava a Costa Blanca je v sezóně hlava na hlavě. Existují však opuštěná místa, kde lze mít pláž pomalu jen pro sebe. Třeba v přírodním parku Cabo de Gata (Cabo de Gata-Níjar Natural Park).

Číst více

Faliraki

Fotoreportáž: Letovisko Faliraki na řeckém ostrově Rhodos

Řecký ostrov Rhodos si už stihla oblíbit spousta českých turistů. A není divu – je tam nádherně od května až do půlky listopadu! Přitom je vzdálen pouhé tři hodiny letu. Navíc je součástí Evropy, tudíž nepotřebujete cestovní pas ani vízum, stačí platný občanský průkaz. Nejživější letovisko se jmenuje Faliraki a nachází se na severovýchodě, jen […]

Číst více